Cuddle+kind - egy játék nektek, 10 adag étel a rászorulóknak

A kézzel készült, környezettudatos és különleges játékok között is egy kivételes márkára bukkantunk, Cuddle+Kind néven. Az öt tagú család nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint évente 1 millió ételt kiosztani rászoruló gyerekeknek, a termékeik és a vevők segítségével. Mint írják megdöbbentette őket a tény, hogy a világban 66 millió gyerek ül be az iskolapadba éhesen, és az 5 éven aluli gyerekek halálának közel 45 százalékáért az alultápláltság a felelős. Ezért is vágtak bele vállalkozásukba, melyben a különböző méretekben is kapható, kézzel kötött figuráik mindegyike 10 adag ételt jelent egy-egy éhes szájnak.

sebastian-print-mockup-both_600x600.jpg

maximus-9.jpg

noah-bothsizes-print-mockup-600px.jpg

print-mockup-stella-600x600.jpg

A játékok egy családi vállalkozás keretén belül Peruban készülnek, kézzel kötik, szövik és hímezik őket. Puhák és antiallergének, két játék vásárlása esetén pedig ingyen képeket is kapunk hozzá. A jótékony célra felajánlott ételekről pedig bővebben is tájékozódhatunk a velük kapcsolatban álló szervezetek bármelyikénél.

Az oldal szerencsére Magyarországra is szállít, így semmi akadálya, hogy valami jót tegyünk! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr4613750708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/