2019 színei: rozsda és egyéb földi árnyalatok
2019 színei: rozsda és egyéb földi árnyalatok

Gyakran osztunk meg szobákat melyekben leginkább a természetes anyagok dominálnak, így külön öröm számunkra, hogy az idei évben hangsúlyosabb szerephez jutnak az olyan földszínek, úgy mint a bézs, az arany, a zöld, a terrakotta és kék. Rövid összefoglalónkban megmutatjuk mely árnyalatokkal számoljunk, ha éppen aktualizálásban, vagy teljes felújításban gondolkozunk. 

ROZSDABARNA
A különböző lakberendezési oldalakat böngészve ez nagy favoritnak tűnik az ...

Nyitott gardrób a gyerekszobába (amit akár otthon is elkészítünk)
Nyitott gardrób a gyerekszobába (amit akár otthon is elkészítünk)

a4b1e6964db29efa906519326b44806f.jpg

Felnőttként is elfogadnánk a szobába egy nyitott gardróbot, de az a tapasztalatunk, hogy ahhoz nagyon precíznek és tisztának kellene lenni, hogy igazán jól mutasson. Ugyanez a gyerekek szobájában valamiért kivitelezhetőbbnek tűnik. A babáknak sokkal kevesebb kedvenc ruhája van amit rálógathatnánk, kisebb helyet is foglalnak, ráadásul annyira édesek, hogy kár volna a szekrényben eltakarni őket.

Körülnéztünk kicsit, hogy milyen opciók lelhetőek fel az ...

#1 szoba mustra
#1 szoba mustra

Instagramon egy-egy szoba posztolása után sokszor kapunk üzenetet, melyben adott tárgyak fellelhetőségében kértek segítséget. Ez indította el a gondolatot egy új bejegyzés sorozatra, amire aztán a Ti egyöntetű szavazatotok tette a koronát. Indul tehát a szoba mustra, melyben mindig egy-egy helyiség tárgyait kutatjuk fel árakkal, alternatívákkal.

Egy fiús szobával kezdünk, ami viszont nem csak fiús elemeket tartalmaz. 

18.png

191.png

172.png

chetsroom5.png

TAPÉTA
Milton and Kin g
...

Tengeri gyerekszobák
Tengeri gyerekszobák

 

A nagy kék tenger csodálatos dolgokkal van tele, a hajóktól kezdve a korallokon át egészen az állatokig. Nem csoda, hogy egy gyerekszoba dekorálásánál végtelen számú inspirációt meríthetünk innen, és a hangulathoz elég lehet néhány apróságot becsempészni.

A téma megjelenítésének legegyszerűbb módja ha a kék bármely árnyalatához nyúlunk, legyen az akár türkizkék, vagy egy sötétebb, szinte fekete árnyalat. Ezután már csak pár kiegészítő ...

Main Story - mert nekünk ők a legfőbb sztori
Main Story - mert nekünk ők a legfőbb sztori

A gyerekek nőnek, mint a gomba, ezért sokszor hajlamosak vagyunk egy adott életszakaszban "megúszni" a ruhavásárlást néhány olcsóbb, olykor anyagában is vitatható darabbal. Pedig a kisebb, minőségileg megkérdőjelezhetetlen márkák egy-egy darabja sokszor jó befektetés lehet. Ezek ugyanis nem kopnak el néhány játék vagy mosás után, és nyugodtan tovább árusíthatók, ha a kicsik kinőtték már.

mainstory936.jpg

Az Egyesült Királyágból induló Main Story a 2-11 éves ...

Csupa fehér gyerekszobák
Csupa fehér gyerekszobák

A letisztult színek és formák a lakás bármely pontján üdítően hatnak, de az igaz, hogy a nagyon fehér felületek néha azért unalmasnak tűnnek. Pedig ez nem törvényszerűen van így, és a lenti példákkal mi is ezt cáfoljuk.

A fehér gyerekszobáknak rengeteg előnye van. Sosem mennek ki a divatból, néhány kiegészítővel könnyen variálhatók, nagyszerű választás olyankor is, mikor több gyerek osztozik rajta, és nem utolsó sorban még a legkisebb helyiséget is ...

Növények a szobában
Növények a szobában

Ha gyerekekről van szó mi mindig a lehető legtermészetesebb anyagokat keressük. A fa, a pamut, a bőr, vagy a len nyugodtan helyet kaphat a szobában és a ruhatárban, ám a növényekkel már óvatosabbnak kell lennünk. Akit kicsit is foglalkoztatott már a téma az jól tudja, hogy bizonyos virág kifejezetten ártalmas, sőt mérgező is lehet a kicsik számára. Ezért érdemes még a dekorálás előtt tájékozódni ezekről, kivéve persze, ha nem élő növényt teszünk be, ...

süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/