Falfestés: megérkeztek a zöldek

Amióta elindítottuk a blogot még szívesebben adunk ötletet a gyerekszoba kialakításakor vagy átalakításakor, bár egyenlőre még csak a barátoknak, rokonoknak. A héten éppen a falfestés kérdésébe futottunk bele, úgyhogy időszerű, hogy foglalkozzunk itt ezzel is.
Alapelveink jelenleg a következők:

  • csak az egyik fal, esetleg egy sáv kapjon élénk mintát vagy színt
  • kerüljük a sztereotip választásokat (kislányoknak csakis rózsaszín, kisfiúknak csakis kék, stb.)
  • vegyük figyelembe a meglévő és tervezett bútorok árnyalatát
  • bátran nyúljunk a szokatlanabb színek felé is 

Ez utóbbira lehet jó példa az Instagramon már mutatott szürkészöld árnyalat, melyekhez most további ötleteket láthattok, a zöld ugyanis 2018-ban a reneszánszát éli:b2f4d526dc77203f7cdfffd71cf6f658.jpgBre Bertolini oldalán találtuk ezt a nagyon friss projektet. Körülbelül egy hónapja alakította át a gyerekszobát, és készítette el a falvédőt. Itt megtaláljátok a részletes leírás mindenről, nekünk most abszolút ez az árnyalat kedvencünk, amit nagyon szépen kiemel a hozzá passzoló képpel.

575a0baf16e0b42d6d99d4baffdd96d7.jpgBár e szín használatakor mi inkább vagyunk hívei a további minimalista fali dekorációnak, azt el kell ismernünk, hogy Ally Batties nagyon harmonikus árnyalatokat párosított mellé.

575a0baf16e0b42d6d99d4baffdd96d7_1.jpg

Míg az árnyalatot nálunk Bre nyerte (fent) úgy az elhelyezést kétség kívül Shaynah. Ő pont azon a felületen ment végig, ahová a kicsi kezek még elérnek, következésképpen ott lenne a leghamarabb koszos is. Nem csak látványos, de praktikus!

ea28b94a26e06bb2842e04f076f2abc7.jpg

A zöldnek ez az árnyalata hordoz magában valami titkos kalandot. Ezt nagyon jól fogta meg Sarah a hajóval és a bálnák képével, és erre az érzésre erősít rá Seline is a hegy mintával. 

diydesk.jpg

Nektek hogy tetszenek ezek a szobák? Nem tartjátok őket ridegnek, vagy sötétnek? Szerintünk megfelelő elemekkel ellensúlyozva a legkevésbé sem lesz az, mégis könnyen előfordulhat, hogy valaki ódzkodik tőle. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6413702722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/