Minden gyerekszoba álma – Sebra

Időszerűnek látjuk a Sebra-ról írni, mert Instagram oldalukon a hónap végéig tartó játékot hirdettek, és némi információ birtokában talán Ti is kedvet kaptok az ebben való részvételhez.

A márkát még 2004-ben alapította a dán dizájner, Mia Dela, az akkor közel 1 éves Gustav anyukája. Mia a terhessége alatt hiába kereste, nem talált olyan lakberendezési kiegészítőket, vagy bútorcsaládot, amellyel szívesen dekorálta volna a gyerekszobát, és minőségben valamint dizájnban is kedvére lettek volna. Tulajdonképpen ez az észrevétel szülte meg aztán a gondolatot, és hozta létre a Sebrat.

A cél egyértelmű, és azóta sem változott; a modern formatervezést és az innovatív színválasztást szem előtt tartva igyekeznek olyan funkcionális termékeket alkotni, melyekben a régi kézműves hagyományok is megelevenedhetnek. Ezeknek a nagy része a mai napi kézzel készül, természetes anyagok használatával, stabilak, strapabírók és jó minőségűek.

Az egyébként €800-900 értékű ágy amit meg lehet nyerni, a képen talán picinek tűnhet, de lehet bővíteni, így a hosszúsága 88-ról 155 cm-re módosítható.

A játékhoz ide kattintsatok: http://bit.ly/2mU68vp

getimage-3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr313617438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/