Légies, modern és természetközeli babaszobák

Egy kisbaba érkezésével sok minden megváltozik, általános érzéssé válik a kimerültség és a boldogság furcsa egyvelege. Sokszor szeretnénk mindent tökéletesen és szervezetten csinálni magunk körül, a legszebb szobát megálmodni, a legfunkcionálisabb játékokat venni, a legegészségesebb dolgokat használni. Ez így is van rendjén, az a jó, ha mindenki egy varázslatként éli meg az új családtag érkezését. Az interneten viszont nagyon sok lehetőség van akár csak egy babaszoba kialakítására is, könnyű elveszni a rengetegben. 

A helyzetet megkönnyítendő ma egy olyan válogatást mutatunk Nektek, ahol a helyiségeket elsősorban a természetes anyagok, a napfény, a nyugodt és friss jelzők jellemzik. Inspiráló tippek a gyerekszobába, reméljük tetszeni fognak. 

gender_neutral_nursery.jpg

erről egy részletes leírást találhattok a lot801 oldalán a beszerzési források említésével. Mi a zöldnek ezért az árnyalatáért vagyunk oda.

2017-09-14_0016.jpg

Tevi Hardi fényképész készített néhány csodás képet nem csak  a szobáról, de a családról is, akik használni fogják. Nekünk a hintaszék a kedvencünk!

calivintage_0469.jpg

Erin Perez blogja önmagában is kattintásra érdemes, nálunk ezzel a képpel és cikkel hívta fel magára a figyelmet. Ezúton kérünk egyet a növényei közül! 

 gender_neutral_nursery_1.jpg

Jen Pinkston egy kétgyermekes édesanya, akik a második kislány érkezésekor álmodta meg ezt a birodalmat. A holdacskákat mi a nappaliba is elfogadnánk.

 finished-nursery-1-12.jpg

Jessie Martin fényképész mindennapjairól itt tájékozódhattok, a szobáról több képet pedig itt találtok. Az élő növényből készült dekoráció ötletél mi el is loptuk innen.

Nektek hogy tetszenek ezek a szobák? Ti kedvelitek ezt a fajta letisztultságot, vagy jobban szeretitek a színek kavalkádját?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr3913676392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/