Oliver ágyak – hosszú távú befektetés a gyerekszobába

Nagyon nagyon friss blog vagyunk, ezért is volt meglepő és esett jól Györgyi levele a múlt héten. Az sajnos nem derült ki, hogy melyik social média felületen talált ránk, de abban kérte a segítségünket, hogy emeletes ágyat találjon a gyerekszobába. Azt írta, az IKEA-ban és Jysk-ben kapható fémes bútorok neki túl börtön szerűek, más ötlete pedig nem is nagyon van, hogy hol nézzen körül. Ezen felül (mivel tervben van egy költözés, ahol még nem tudják hány szoba lesz a gyerekeknek) jó volna, ha valami könnyen variálható darabot mutatnánk.

Hosszas keresgélés után bukkantunk az Oliver furniture ágyaira, de szerelem volt ez első látásra. A Dán székhelyű cég a skandináv hagyományoknak megfelelően készít strapabíró bútorokat a család minden tagjának. Náluk nem a trendek és szezonális divat a meghatározó, igyekeznek ezek figyelmen kívül hagyásával újrahasznosítani a meglévő portfóliójukat, és finomítani a klasszikus darabokat. Ezzel éppen az általunk is keresett hatást érik el; néhàny elem hozzáadásával és kivonásával a legtöbb termékük különböző élethelyzetekben is adaptálható. Csak néhány módosítás például egy emeletes ágyon, és máris két egyszemélyes ágyat kapunk. Ez jól jöhet akkor is, ha csak átrendezzük a gyerekek birodalmát, de akkor is, ha a közös szobából idővel két külön szoba lesz.

A bútorokat meg is tudjátok vásárolni, például az Is To Me oldalán 2-3 hetes kiszállítással, de konkrét elképzeléssel szerintünk érdemes felkeresni az Oliver oldalát.

Ha pedig tőlünk kérnétek hasonló segítséget akkor csak írjatok az info.boonroom@gmail.com címünkre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr8713617454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/