Main Story - mert nekünk ők a legfőbb sztori

A gyerekek nőnek, mint a gomba, ezért sokszor hajlamosak vagyunk egy adott életszakaszban "megúszni" a ruhavásárlást néhány olcsóbb, olykor anyagában is vitatható darabbal. Pedig a kisebb, minőségileg megkérdőjelezhetetlen márkák egy-egy darabja sokszor jó befektetés lehet. Ezek ugyanis nem kopnak el néhány játék vagy mosás után, és nyugodtan tovább árusíthatók, ha a kicsik kinőtték már.

mainstory936.jpg

Az Egyesült Királyágból induló Main Story a 2-11 éves fantáziadús és játékos korosztálynak tervez kortárs, strapabíró ruhákat. Kollekcióikat mindig a dizájn világa inspirálja, miközben ügyelnek rá, hogy mindegyik darab kényelmes, könnyen hordható legyen, és természetes anyagból készüljön. 

Tavasz/nyári kollekciójuk izgalmas, mégis könnyen kombinálható mintákat és színeket vonultat fel. Mi külön üdvözöljük, hogy a legtöbb esetben unisex darabokról van szó, és mindegyik termék legalább 92%-ban pamutból készült. 

mainstory090.jpg

mainstory704-1.jpg

mainstoryss18122.jpg

mainstoryss18196-x.jpg

Az oldalon egyébként a leárazott termékeket is érdemes megnézni, most kifejezetten jó áron lehet hozzájutni egy-egy kötött pulóverhez a téli szezonba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6614010556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/