Ira Loves Mae – környezettudatos gyerekruhák

Az Utah-i székhelyű márka egy elég ellentmondásos küldetést vállalt magára, miszerint a minimalista éltere szeretnének inspirálni és ösztönözni más családokat. Azért írjuk, hogy ellentmondásos, mert ezzel nyilván a saját oldaluk is egy picit arról szól, hogy ne vegyél túl sok mindent.
Nem is lehet, a kínálatukban jelenleg pár ruhánál és harisnyánál nem igen találni többet.

Az oldal leírásában ezt azzal magyarázzák, hogy elegük lett az állandó mosásból, az akciós vásárlásokból, és azokból a gyerek ruhákból, amik egy szezont sem értek meg. Első körben a gyerekeik szekrényéből selejteztek ki minden olyan ruhát, amit ők maguk sem szerettek. Kis idő múlva pedig észrevették, hogy tulajdonképpen a picik is csak néhány kedvenchez ragaszkodnak, többnyire az egyszerű, jó minőségű darabokhoz.

Ezekből viszont csak kevés volt megfizethető áron, és ez a felismerés hozta létre az Ira Loves Mae márkát. Minőségi, formatervezett, megfizethető ruhákat kínálnak, az első feliratkozáskor 10% kedvezménnyel. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr213617440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/