Csupa fehér gyerekszobák

A letisztult színek és formák a lakás bármely pontján üdítően hatnak, de az igaz, hogy a nagyon fehér felületek néha azért unalmasnak tűnnek. Pedig ez nem törvényszerűen van így, és a lenti példákkal mi is ezt cáfoljuk.

A fehér gyerekszobáknak rengeteg előnye van. Sosem mennek ki a divatból, néhány kiegészítővel könnyen variálhatók, nagyszerű választás olyankor is, mikor több gyerek osztozik rajta, és nem utolsó sorban még a legkisebb helyiséget is tágasnak és világosnak érezzük tőle. 

Íme néhány szoba, mely jó mintája mindennek.

_alyssarosenheck2017-95.jpg

6 különböző korú és nemű gyerek osztozkodik ezen a szobán, és itt nem is kérdés, hogy a fehér volt a legjobb választás. Hiába a szűkös hely, az elosztás nem tűnik nyomasztónak, inkább friss és tiszta benyomása van. A juhok mint kiegészítők már csak járulékos jópofaságok. 

baby1_1.jpg

Ha a formák és textúrák önmagukban még nem tennék, úgy a néhány natúr kiegészítő különösen üdévé varázsolja ezt a szobát,

balloons2.jpg

A halvány falszín mellé csak fehér kiegészítőket kapott a szoba, nagyon kevés fa elemmel. Nekünk a bárány itt is nagy kedvencünk, mégis a Rock & Pebble körteháza viszi a prímet, mert az már önmagában is ezerféleképpen variálható, akár csak egy átfestéssel. 

1701_littlefew_babyroom3.png

Emma szobája a fehér különböző árnyalatait vonultatja fel, itt színében tényleg csak a könyvek, a keretek, és a gömblámpa tér el. Ezek viszont legalább olyan hangsúlyosak, mint amilyen könnyen lecserélhetőek, így a szoba a gyakori megújulás mellett sokáig kiszolgálhatja egy kislány igényeit.

white-kids-rooms-5-e1512919403708.jpg

Utolsó példának a legfehérebb szoba részletét hoztuk, mely egyetlen másik színnel sem keveredik. Ennek ellenére, vagy éppen ezzel együtt klasszikus, friss, és melegséget sugárzó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr913945016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/