Lea & Jojo - esőkabátok a fenntartható divat jegyében

A svájci Lea&Jojo esőkabátjai nem csak fantasztikusan néznek ki, de egy nagyon fontos koncepció is van mögöttük. A természeti erőforrásainkat sokszor kimerítő hagyományos textíliák mellett szeretnének valamiféle alternatívát kínálni. Ennek megfelelően a minőséget ötvözik az ökotudatossággal, és a környezetszennyezés problémájára reflektálnak.

A ruhák 100% újrahasznosított műanyagból és biológiai pamutból készülnek, nem tartalmaznak semmiféle káros anyagot, strapabíróak, és nem utolsó sorban kényelmesek. 

Első kollekciójuk darabjai inkább átmeneti kabátként funkcionálnak, de egy meleg pulcsi vagy kabát felett a hidegebb időjárásban is megállják a helyüket. Kedves mintáiknak köszönhetőn egyaránt jól mutatnak a természetben, de a városi forgatagban is. 1,5-9 éves korig mindenki találhat magának kedvencet, de előre szólunk, nehéz lesz kiválasztani azt az egyet, a sok remek minta és szín közül! 

Még több képért és információért látogassatok el a márka honlapjára: https://www.leaetjojo.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6213641690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/