Ha tapéta, akkor Anewall

Nagy művészi nyomatok, plakátok és tapéták, keretezett vászon képek, vintage grafikák a legmagasabb minőségi kivitelezésben. Ezek jellemzik az Anewall online boltját, ahonnan mi a tapéták közül csapnánk le szinte bármelyikre, gondolkodás nélkül. A vancouveri testvérpár termékeire Instagramon figyeltünk fel, de nagyon sok összeállításban, és ajánlásban is találkoztunk már a nevükkel, nem véletlenül. Mintáik nagyon részletgazdagok, és a színek harmóniájára is kellő hangsúlyt fektettek. Nem csak a gyerekek, de a szülők szobájában is megállják a helyüket. 

A tapéta elhelyezésével óvatosan kell bánni, mi inkább csak a 4 fal közül az egyikre, vagy egy csíkban, esetleg egy kivágásban javasoljuk. Gyerekszoba esetében különösen igaz, hogy a "kevesebb néha több", leginkább a koncentráció fenntartása érdekében. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr4013658324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/