Tengeri gyerekszobák

 

A nagy kék tenger csodálatos dolgokkal van tele, a hajóktól kezdve a korallokon át egészen az állatokig. Nem csoda, hogy egy gyerekszoba dekorálásánál végtelen számú inspirációt meríthetünk innen, és a hangulathoz elég lehet néhány apróságot becsempészni.

A téma megjelenítésének legegyszerűbb módja ha a kék bármely árnyalatához nyúlunk, legyen az akár türkizkék, vagy egy sötétebb, szinte fekete árnyalat. Ezután már csak pár kiegészítő kell, melyekkel célszerű óvatosan bánni, a kevesebb néha itt is több. Néhány jópofa termék itt, néhány ott, és máris kész egy elegáns bázis a kis tengerésznek. 

Inspirációnak itt vannak a mi kedvenc szobáink a témában.

ocean-themed-kids-room-2-e1503924418116.jpg

Taryna Lyell instagram oldala gyakorlatilag egy örök, kiapadhatatlan forrásunk. Ha még nem követitek őt, mostantól érdemes lehet. Ebben a szobában célszerű megfigyelni, hogy mindössze négy elem utal konkrétan a hajózásra, ezek mégis elég hangsúlyosak ahhoz, hogy magukkal ragadják a fantáziánk.

ocean-themed-kids-room-4-e1503924503593.jpg

Apphia elragadó, minimalista oldala a mai napig lenyűgöző számunkra. A kék misztikus árnyalatával, és az eltúlzott bálna dekorációval ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, a baldachin pedig a kalózhajók vitorlájára emlékeztet minket. 

410bbb6813e94e7d4982dde9ba63355a.jpg

Az előzőekhez hasonló elveken alapszik ez a szoba is, egy picit több fehérrel, és egy picit világosabb árnyalatokkal. 

f5661cbc6b9d2d3c57c728478b79fbd2.jpg

Baldachin nélkül is vannak opciók! Egy jól eltalált tapéta, egy túlméretezett párna, és máris a víz alatt érezzük magunkat. Ezt a képet a lámpa gyártójának oldalán találtuk, melyet itt egyébként meg is tudtok rendelni.

85aa154c2822fe6ad62e1f9a6edd71ec.jpg

Lola oldalán - és így a gyerekek szobájában is - elsősorban a natúr színek uralkodnak. A jegesmedve köntös, a poszter a falon, és a jégkék árnyalat minket egy kicsit a sarkvidékre emlékeztet, amit nagyon szépen ellensúlyoznak a rattan bútorok és fa kiegészítők. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr3514321955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/