Lauvely: kötött cukiságok a tenger mellől

A spanyol grafikus Laura Cima egyszemélyes vállalkozását könnyű volt a szívünkbe zárni. Elég csak egy pillantást vetni az oldalára és elolvasni a bemutatkozó szöveget, ahol a természethez és az állatokhoz fűződő viszonyáról is ír. Laura 10 évig dolgozott dizájnerként, míg végül 2015-ben leghálásabb ügyfelei, a gyerekek felé fordult. Ekkor kezdett el egy csokor új barátot is papírra vetni, akik nemsokára kötött formában három dimenziós alakot öltöttek

Boltjában találhatunk többek között űrhajóst, erőembert, kalózt, bohócot és cicát, szóval csupa olyan karaktert, akiknek gyermekként (és néha még most is) mi is szívesen lettünk volna a barátai. Mindegyik egy részletesebb leírást is kapott, a kislánya után elnevezett Ariadna sellőről például megtudjuk, hogy ő csinálja a legnagyobb buborékokat a vízben, és esténként szeret zenét hallgatni. 

A termékek mindegyike kézzel készül, 100% báránygyapjúból, néhány kiegészítő hímzéssel. és sok sok szeretettel.

 

 

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://boonroom.blog.hu/api/trackback/id/tr6713683446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
http://boonroom.blog.hu/